Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2 Kasım 2010 Salı

http://aysegulunizdusumu.blogspot.com/2010/11/prometeokuloncesicom-dan-cocuklarmza.html

Prometeokuloncesi.com dan Çocuklarımıza Aritmetik Oyunu Puzzle Hediyemiz Var !

Toplumumuz çocuk eğitimi konusunda bilinçlenmekte ve  bu konuda  dev adımlar atmaya başlamıştır ve bunun mihenk taşını okul öncesi eğitim oluşturmaktadır.

 http://www.prometeokuloncesi.com/

 da çocuğunuzun okul öncesi eğitiminde  ihtiyaç duyacağınız tüm ürünleri bulmanız mümkün. Bu eğitim araçlarıyla çocuğunuzla oynarken aynı zaman da onun fiziksel ve zihinsel gelişimine de katkıda bulunacaksınız.

Promete Okul Öncesi Eğitim Araçları işbirliğiyle çocuklarımız için  matematiği sevdirecek eğlendirici çok güzel bir ürün hediye ediyoruz

Aritmetik Oyunu Puzzle :
 Montossori eğitim anlayısı matematiksel ön görüye ve matematik alt yapısına cok önem verir.Bu özellik çocuklarda öğrenmeyi kolaylaştırır.Edinilen bilgileri saklamayı ve dönüstürmeyi sağlar.Aritmetik oyunu puzzlımız bu anlamda çok önemli bir özelliğe sahiptir.Kavramlar ve onların karşılığı semboller(sayılar) beraber verilmiştir.Bu anlamda çocuğun sayıları bilip bilmemesi belirleyici değildir.Parçalar puzzle formu ile kesildigi için kavramlı ve sayılı işlemler sadece doğru sonuçlarla birlesir.Temel matematiksel alt yapı için gerekli olan bütün özellikler düşünülmüştür.Çocuklar parçaları tamamladıklarında şartlı-refleksle yapılana işlemin çözümün algılayacaklardır.Puzzler formu ile doğru sonucu göreceklerdir.




KAMPANYA ŞARTLARIMIZ

- İzleyicim olmak
--  http://www.prometeokuloncesi.com/ 'a üye olmak
--- http://www.facebook.com/home.php?sk=group_113990891997714 grubuna katılmak
---- Bloğunuzda , facebook , twitter sitelerinden birinde  bu kampanyayı duyurmak (duyuru linkinizi yorumunuza ekleyiniz )


Son Katılım :16 KASIM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder