Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

1 Kasım 2010 Pazartesi

DÜNYAAAM: Promete Okul Öncesi ile Çocuklarımıza Hediye

Promete Okul Öncesi ile Çocuklarımıza Hediye



Ever arkadaşlar yavaş yavaş kampanyalarım biterken bende yeni kampanyalar başlatayım ve sizleri yeni firmalar ile tanıştırayım istedim..
Hem çocuklarınızı eğlendiren eğlendirirken eğiten ürünleri bulabileceğiniz hemde bol çeşit kaliteli ürünleri alabileceğiniz çok güzel bir site http://www.prometeokuloncesi.com/ sitemiz aranızdan bir çocuğumuza harika bir hediye vermek istiyor öncelikle sizlere bir kaç ürün göstermek istiyorum sitemizden



Doğru ve Güzel Alışkanlıklarımız

Bu grup oyuncakların amaçları ve özellikleri

             o Çocukların yaşam kalitelerini arttırmak,
             o toplumsal sosyal uyumlarını kolaylaştırmak,
             o oyun içinde güzel yararlı doğru davranışları tanıtmak
             o zihinsel faaliyetleri geliştirici etkinliklere katılımlarını sağlamak

Çocukları davranışlarından dolayı eleştirmek, onlara yasaklar koymak veya istendik davranışlara yönlendirmek çok başvurulan bir yöntemdir. Eğitim açısından asıl yapılması gereken onları doğru ve güzel davranışlar ve olaylarla tanıştırmaktır. Çocuklar ileriki yaşlarda bu davranışları alışkanlıklarına dönüştürürler.

Masallar

Bu grup oyuncakların amaçları ve özellikleri

    * Çocukların yaşam kalitelerini arttırmak,
    * toplumsal sosyal uyumlarını kolaylaştırmak,
    * oyun içinde güzel yararlı doğru davranışları tanıtmak
    * zihinsel faaliyetleri geliştirici etkinliklere katılımlarını sağlamak

Bir masalın anlatıldığı üç kare puzzle şeklindedir. Resimler masala aittir. Üç kare puzzle tamamlandığında çocukların masal üzerinde konuşmalarını sağlayacaktır. Bu oyun sırasında masalda anlatılanlarla ilgili çocuklarla konuşmak çok yararlıdır. Puzzleların başlanması ve tamamlanmasıyla ilgili açıklamalar kutuların altında yer almaktadır.

  veeeeee gelelim hediyemize





    Aritmetik Oyunu Puzzle :
 Montossori eğitim anlayısı matematiksel ön görüye ve matematik alt yapısına cok önem verir.Bu özellik çocuklarda öğrenmeyi kolaylaştırır.Edinilen bilgileri saklamayı ve dönüstürmeyi sağlar.Aritmetik oyunu puzzlımız bu anlamda çok önemli bir özelliğe sahiptir.Kavramlar ve onların karşılığı semboller(sayılar) beraber verilmiştir.Bu anlamda çocuğun sayıları bilip bilmemesi belirleyici değildir.Parçalar puzzle formu ile kesildigi için kavramlı ve sayılı işlemler sadece doğru sonuçlarla birlesir.Temel matematiksel alt yapı için gerekli olan bütün özellikler düşünülmüştür.Çocuklar parçaları tamamladıklarında şartlı-refleksle yapılana işlemin çözümün algılayacaklardır.Puzzler formu ile doğru sonucu göreceklerdir.
Kullanım sekli:
 6 yaş ve üzeri çocuklar içindir.Bireysel ve kollektif olarak oynanır.Bireysel kullanımda işlem kartları ve sonuç kartları dizilip puzzle formu ile bir araya getirilir.Kollektif kullanımda ise bir hafıza oyunu(memori) gibi değerlendirilir.Bütün parçlar masanın üzerine kapatılır masanın etrafında kac kişi varsa herkes oyuna katılabilir.
NOT:KUTUNUN ARKA KISMINDA ÜRÜNÜN KULLANIM ŞEKLİ İLE İLGİLİ GENİS AÇIKLAMA VARDIR...
 Gelelim şartlarımıza şartlarımız çok basit
sayfamıza üye olmak
ve
facebook sayfamıza katılmak
 bloğumun izleyicisi olup facebook sayfamada katılırsanız sevinirim.. Ayrıca yazdığınız yoruma mail adreslerinizide yazarsanız kazandığınız takdirde size ulaşmam kolay olur
son katılım 14 kasım
http://meraalindunyasi.blogspot.com/2010/11/promete-okul-oncesi-ile-cocuklarmza.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder