Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

11 Aralık 2010 Cumartesi

Çocuk Esirgeme Kurumu İçin -Atkı-Bere- Kampanyası

Herkese merhaba,

Gelin bu yıl Çocuk Esirgeme Kurumundaki minikleri sevindirelim. Onlara yeni yıl hediyesi verelim. Hem de fazla bir masraf yapmadan el emeği, göz nuru örgülerimizle...

Örgü Evi olarak yeni yılda çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara atkı-bere hediye ederek sevindirmek istiyoruz. Gelin siz de bu kampanyaya katılın, sizin de çorbada bir tuzunuz olsun...
...
Peki katılım nasıl olacak?

Çok kolay. Tek yapmanız gereken 28 Aralık tarihine kadar bir atkı-bere (7-12 yaş için ) örerek adresimize göndermek. Öyle süslü, püslü bir şey olmak zorunda değil. Dilediğiniz bir ipi kullanarak ve dilediğiniz bir model örerek katılabilirsiniz. Maksat çocuklarımıza yeni yıl hediyesi vermek, onları mutlu etmek.

Atkı- bere etkinliği dedik, ama dilerseniz daha başka şeylerde örebilirsiniz tabi (yelek, hırka, süveter...vb). Hatta elinizin altında varsa daha önceden ördüğünüz bir örgüyü de gönderebilirsiniz. Maksat herhangi bir örgü ile katılımda bulunmak. Biz en basit atkı-bere olduğu için onu baz alıyoruz.

Elinizden sadece atkı geliyorsa dümdüz bir atkı da örebilirsiniz. Kısacası şişle düz ve ters örgü örebilen herkesi bu etkinliğe bekliyoruz.

Örgülerin Bize Ulaşması Hakkında

Örgülerinizi içine ad soyad, varsa internet sitenizin adresi gibi bilgileri ekleyerek ptt kargo ile gönderebilirsiniz. İstanbul içi 2tl, İstanbul dışı 3tl ye gönderiliyor. Tek isteğimiz kargo bedelini kendiniz ödemeniz. Takdir edersiniz ki herkesin kargosunu karşılamamız imkansız...ptt kargo dememizin sebebi en uygun ücretli olduğu için. Dileyen istediği kargo şirketini kullanmakta özgür tabiki.


Gönderilen örgülerin hepsinin resimlerini çekerek, Örgü Evi sayfamızda kime ait olduklarını da yazarak yayınlayacağız ve 31 Aralıkta toplanan bütün ürünleri Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edeceğiz.

Elimize geçen ilk örgülerle birlikte sayfamıza eklemeye başlayacağız hemen.

Lütfen bu kampanyaya duyarlı olalım. Elinizden örgü işi gelmiyor olabilir, ama etrafınızda örgü ören tanıdıklarınıza bu kampanyadan bahsedin ve onlarında katılmalarını sağlayarak siz de kampanyamıza destek verin.

Haydi, küçük bir çocuğu sevindirmenin değeri paha biçilmez!

saygılarımla

Etkinlik sahibi:

Serpil TURGUT
Nigar CEBECİ

Örgüleri göndereceğiniz adres:

Elektrobyte Bilgisayar
Libadiye caddesi 34/2 Üsküdar / İstanbul

Daha fazla bilgi için: serpilturgut@gmail.com


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=167819463255118&set=a.167817979921933.28533.165253126845085#!/event.php?eid=134460503278096

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder